Protectia datelor pe octavi.ro

Inainte de a lucra impreuna sau de a completa un formular in acest website trebuie sa stii si sa fii de acord cu urmatoarele:

1. Toate datele personale (nume, adresa, telefon, email si nu numai) trimise catre octavi.ro prin intermediul acestui website, prin email sau orice alta forma de comunicare sunt complet private si vor fi folosite doar in scopul comunicarii fotograf-client. Poti cere stergerea datelor in orice moment cu o cerere facuta in pagina de contact.

2. In cazul in care una sau mai multe fotografii de pe acest website in care te regasesti te deranjeaza sau te ofenseaza in vrun fel ai tot dreptul sa ceri stergerea ei/lor. Pentru a cere stergerea uneia sau mai multor imagini de pe acest website trimite un email sau un mesaj folosind pagina de contact si specifica pagina (adresa URL) si imaginea pe care doresti sa o stergem.

3. Fotografiile realizate de noi nu sunt vandute fara stirea ta asa ca daca observi fotografia ta pe un alt website, publicata in scop comercial sau cu un autor necunoscut, contacteaza-ma cat poti de repede folosind formularul de contact si vom lua toate masurile necesare pentru a o inlatura.

Multumesc mult pentru timpul acordat!
Octavian

 

Sa revenim la fotografie. Fashion sau corporate.

Sesiunea ta foto

Lumini si background oriunde ai nevoie

Tethering, pentru rezultate impecabile

Editare atmosfera si retusare detalii

Pagina de prezentare fotografii

Toate drepturile de publicare

Back-up pentru cel putin 2 ani