Fotograf Fashion and Corporate Bucuresti - octavi.ro Fotograf Fashion and Corporate Bucuresti - octavi.ro

La vanatoare in Parcul Titan

La vanatoare in Parcul Titan

Trebuie sa recunosc ca nu imi place iarna, nu suport prea bine frigul si intotdeauna am preferat anotimpul cald. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa ne inchidem in casa, si iarna este frumoasa in felul ei si are partile ei bune asa ca trebuie sa ne bucuram cat putem. Am avut ceva frig dar n-a fost chiar asa rau cum se tot vaita unii.

Zapada a reusit sa umple cateva poteci iar frigul a tinut-o in loc dar nu cred ca mai dureaza mult, copii vor reveni la joaca fara sanie si, cel mai probabil, la statul in casa.

Am iesit pentru o gura de aer si pentru a trage in (poza) ratele maidaneze care cersesc paine si atentie. Trebuie sa marturisesc ca nu sunt de acord deloc cu aceasta practica, de a hrani pasarile, ele fac parte din lantul trofic si ar trebui lasate sa se "descurce" asa cum vrea mama natura - este stiut ca interventia omului a adus numa' "beneficii" dar, in fine, sa revenim.

Am fost fascinat de lacul partial dezghetat in care se oglindea peisajul si pot sa ma declar foarte multumit de prezenta in parc, nu ma asteptam sa fie asa aglomerat, asa mare agitatie si plin de copii, la o temperatura relativ scazuta. Chiar ma bucur ca lumea iese la aer, nu se ascunde tot timpul sub patura.

Acum, ramane sa ne pregatim de mocirla de prin oras, urmeaza marele dezghet.