Fotograf Fashion and Corporate Bucuresti - octavi.ro Fotograf Fashion and Corporate Bucuresti - octavi.ro

Sunt un bebelus la o sedinta foto

Sunt un bebelus la o sedinta foto

Sunt un bebelus cuminte, am cateva nevoi pe care daca nu le respecti o sa zbier cat pot de tare... trebuie sa te fac atent(a) cumva. Tu nu stii cat de greu este sa fii bebelus!

Vrei sa facem fotografii?
Foarte bine. Imi place la fotografii, dar am cateva conditii importante.

- Nu ma pune sa stau la poze daca am colici, sunt racit sau am alte beberobleme. Or sa treaca, nu te grabi, asteapta sa-mi fie bine si apoi ma cracanez si zambesc in poze cat vrei! Nici tie nu ti-ar conveni sa faci o sedinta foto cand ai dureri de cap, nu?

- Sunt un suflet simplu si am cateva nevoi simple: caca, baie, pipi, papa, somn. Sa nu crezi ca toate astea au o ordine... nu sunt chiar atat de simplu. Totusi, daca te asiguri ca mananc si fac baie la timp este foarte probabil sa am o dispozitie mult mai buna. De asemenea, vezi cum faci, sa nu pui sedinta foto chiar in timpul orelor mele de somn, daca vreau sa dorm, dorm.

- Nu sunt pudic dar daca vrei sa facem fotografii nud asigura-te ca avem caldura, nu vreau sa tremur doar pentru ca ai sincronizat tu sedinta foto cu restanta la caldura. Ah si, inca ceva: asigura-te ai prin casa o paturica confortabila, nu am chef sa stau cu burtica pe masa rece pentru ca ti se pare tie cool.

- Daca vrei sa facem sedinta foto, hai sa avem putina intimitate, OK? Nu chema vecinii, bunica, pisica si tot neamul - o sa ma rusinez, o sa imi distragi atentia, o sa obosesc mult mai repede si, in principiu, o sa urlu foarte tare sau o sa dorm, cum ai noroc.

Respecta regulile si voi fi cel mai bun model.
Daca nu respecti regulile mele simple, nu vreau sa colaboram!