Fotograf Fashion and Corporate Bucuresti - octavi.ro Fotograf Fashion and Corporate Bucuresti - octavi.ro

Protectia datelor

Protectia datelor

Salutare,
Desi toata lumea stie deja care sunt normele GDPR, o sa ma repet si eu, dar fara sa va trimit un email stresant in care sa va promit ca nu o sa va stresez :)

Asadar,

1. Toate datele personale (nume, adresa, telefon, email si nu numai) trimise catre octavi.ro prin intermediul acestui website, prin email sau orice alta forma de comunicare sunt private si vor fi folosite doar in scopul comunicarii fotograf-client.

2. Fotografiile realizate de catre octavi.ro pot sa fie publicate pe acest site si/sau alte site-uri folosite ca medii de promovare de catre octavi.ro, cu exceptia clientilor care au cerut in mod specific ca nu doresc publicarea.

3. In cazul in care una sau mai multe fotografii de pe acest website in care te regasesti te deranjeaza sau te ofenseaza in vrun fel ai tot dreptul sa ceri stergerea ei/lor. Pentru a cere stergerea uneia sau mai multor imagini de pe acest website trimite un mesaj folosind formularul de contact de aici si specifica pagina (adresa URL) si imaginea pe care doresti sa o stergem.

4. Fotografiile realizate de noi nu sunt vandute fara stirea ta asa ca daca observi fotografia ta pe un alt website, publicata in scop comercial sau cu un autor necunoscut, contacteaza-ma cat poti de repede folosind formularul de contact si vom lua toate masurile necesare pentru a o inlatura.

Multumesc pentru timpul acordat si, tine minte: lumina buna se vede de dimineata; sau mai pe seara...

Octavian Irimia
Fotograf
www.octavi.ro