Fotografie fashion

Fotografia de moda este vocea brandului, de aceea mesajul ei trebuie bine gandit si retusat cu atentie. In comercializarea produselor din domeniul modei, cheia promovarii este fotografia, fiecare produs are nevoie de o sedinta foto personalizata.

Moda este o imagine, iar imaginea perfecta este o formula de idei, pe care o putem pune in valoare impreuna. Locatia si alte aspecte care creeaza povestea fotografiilor sunt detalii pe care le vom stabili punct cu punct impreuna, pentru a ne asigura ca vom obtine un rezultat impecabil.

Pretul pentru acest tip de serviciu incepe de la 350 lei / ora

Cere o oferta completa de pret

Fotografie de nunta, botez si alte evenimente personale

Daca fotografiile ar vorbi, am plange de emotie. Fotografia imortalizeaza amintiri importante din viata noastra iar fotografiile de la nunta, de la botez, zilele de nastere si alte evenimente, sunt povesti ce au nevoie de un "narator" profesionist. Pentru evenimentul tau, vom stabili impreuna care va fi povestea.

Serviciile complete pot include mai multe momente, spre exemplu fotografia de nunta, poveste logodna, fotografii la cununia civila, sedinta foto in ziua nuntii, fotografii la petrecere, sedinta foto ”trash the dress”. Pachetul foto include prelucrare si retusare de fotografii, o fotocarte de diferite dimensiuni (minim 20x20cm) cu fotografii selectate, copii DVD cu fotografiile in format digital.

Cateva sfaturi despre cum sa iti organizezi nunta

Pretul depinde de eveniment

Cere o oferta completa de pret

Fotografie de produs

O fotografie buna spune 1000 de cuvinte despre produsul tau. Este bine stiut faptul ca fotografia de produs este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing, calitatea si claritatea ei determina decizia de cumparare. Ne intalnim, inovam si realizam impreuna un concept care sa seduca cumparatorul la prima vedere. Fotografiile de produs pot fi utilizate in cadrul unui website, flyere, bannere, carti de vizita si in alte prezentari comerciale.

Daca vrei fotografii de produs, dar nu ai un concept stabilit, stai fara grija, il gandim si desenam impreuna. Doar spune-mi ce produse ai si iti spun ce fotografii facem!

Pretul depinde de tipul de produs si cantitate

Cere o oferta completa de pret

Sedinte foto business si evenimente corporate

Mai stii ce-ai facut la petrecerea de Craciun? Hai sa vedem fotografiile! Evenimentele companiei pot fi puse intr-un album foto daca alegi acest serviciu. Portrete ale angajatilor, fotografii la petreceri organizate de companie, team-building-uri, fotografii la conferinte sau alte evenimente corporate pot avea o imagine clara prin fotografii de cea mai buna calitate.

La cerere, fotografiile se pot face in cadrul unui studio foto, in aer liber sau la sediul firmei.

Pretul pentru acest tip de serviciu incepe de la 300 lei / ora

Cere o oferta completa de pret

Sedinte foto personale

Priveste-te prin obiectivul aparatului foto si vei vedea o noua imagine a ta! Fie ca esti model profesionist sau nu, fie ca esti singur sau cu familia, cu siguranta iti vei dori la un moment dat o fotografie mai buna decat un simplu selfie. Acum poti avea parte de o sedinta foto profesionala la un pret accesibil. Sedinta foto implica alegerea unei locatii de comun acord, intr-un studio foto, la tine acasa sau in mijlocul naturii, si realizarea unor cadre unice fara nicio presiune de timp.

Sfaturi despre cum sa arati bine in fata camerei

Pretul pentru acest tip de serviciu incepe de la 400 lei / sedinta

Cere o oferta completa de pret

Fotografie de actiune si alte tipuri de evenimente

Cele mai spectaculoase fotografii marcheaza momentul potrivit. Daca organizezi un eveniment sportiv, o lansare de carte, o deschidere a unui local, un vernisaj sau un alt tip de eveniment public sau privat atunci cu siguranta ai nevoie de un fotograf care sa capteze momentele-cheie. Pretul acestui serviciu depinde de timpul alocat si numarul persoanelor implicate.

Citeste despre provocarile fotografiei sport

Pretul pentru acest tip de serviciu incepe de la 300 lei / ora

Cere o oferta completa de pret