Octavian Irimia - fotograf Bucuresti, Servicii de fotografie - www.octavi.ro Octavian Irimia - servicii de fotografie - www.octavi.ro

Servicii de fotografie

Corporate

Fotografia corporate trebuie sa fie curata si sa exprime un profesionalism desavarsit. Fie ca facem o sedinta foto corporate personala sau fotografii la un party, imaginea este foarte importanta in mediul business.

Vezi fotografii Contact

Fashion

Fotografia fashion reprezinta vocea brandului si cheia unei promovari de succes. Fiecare produs are nevoie de o sedinta foto, fiecare idee trebuie expusa intr-o fotografie impecabila care sa emane profesionalism si calitate.

Vezi fotografii Contact

Eveniment personal

Daca fotografiile ar vorbi, am plange de emotie. Toate amintirile importante din viata ta trebuie sa se regaseasca in fotografii, peste ceva timp vei retrai povestea si iti vei reaminti toate clipele magice.

Vezi fotografii Contact

Sedinte foto personale

Priveste-te prin obiectivul aparatului foto si vei vedea o noua imagine a ta! Fie ca esti model profesionist sau nu, fie ca esti singur sau cu familia, cu siguranta iti vei dori la un moment dat o fotografie mai buna decat un simplu selfie.

Vezi fotografii Contact